Skip to content
By using the website you agree with our cookies policy.

Magické místo na břehu rybníka poblíž zámečku Kajetánka

Architecture 12. 6. 2019

Mít prezentaci změnu denní doby a výhled z BJ jako standard.


Projekt na první pohled zaujme netradičními prvky, jako jsou prosklená nároží a zábradlí na terasách i lodžiích jednotlivých bytů, která jsou zárukou ničím nerušených výhledů do okolí. Také dřevěné lamely na fasádě slouží nejen jako ochrana proti přehřívání v letních měsících, ale zároveň jako zajímavý architektonický prvek.

Všechny bytové jednotky si můžete také projít a prohlédnout ve virtuální realitě a na dotykové obrazovce. Zastoupeny jsou všechny dispozice od 1+kk po vzdušené penthousy, které se nacházejí v nejvyšších podlažích a z prostorné terasy nabízejí výhled až na Pražský hrad. 

Projekt Radimova je pro společnost výjmečným projektem a rozhodla se ho prezentovat za pomocí našeho sofistikovaného programu Master plan, který potenciálním investorům nabídne mnoho výhod. Jendou z nich je interaktivní prezentace změny denní doby, vzdálenost jednotlivé občanské vybavenosti, propojení na CRM systém a mnohé další. V dnešní době je také důležité cílit na online marketing a proto jsme ho podpořili jako základním stavebním kamenem - interiérovými a exteriérovými vizualizacemi.

More from Architecture

All articles