Skip to content
By using the website you agree with our cookies policy.

Všechny byty jsou pro Vás ve virtuální realitě plně zařízeny pro představu o novém bydlení...

Architecture 1. 11. 2018

Riviéra Modřany

Ano, VŠECH 280 bytových jednotek jsme připravili do virtuální reality a to včetně plného vybavení a změny standardů.Celý byt si tedy můžete sami projít a navrhnout si jednotlivé by­to­vé standardy, které si můžete ve virtuální realitě jednoduše měnit, a vyzkoušet si tak například, jaká barevnost by vám v novém bytě nejlépe vyhovovala, jaká dlažba bude ta pravá pro vaši koupelnu, nebo si prohlédnete barevné kombinace dveří a podlah.Můžete si vybrat byty s dispozicemi od 1+kk do 4+kk o ve­li­kos­tech 30 až 112 m².

V rámci tvorby virtuální reality jsme vlstním dronem také fotili všechny výhledy ze všech bytových jednotek tak, aby potenciální zájemce měl věruhodnou představu, jaký bude mít výhled z vlastního budoucího domova.Díky prostorné lodžii nebo balkónu, které náleží ke každému bytu, budete tak mít mož­nost spatřit atraktivní výhledy do otevřeného prostoru údolí Vltavy, z něhož je možné sledovat protější břeh, Chuchelský háj či nádherné údolí Berounky.


Nejen virtuální realita

Riviéra Modřany je projekt s větším počtem bytových jednotek a tak jsme ve spolupráci se SEKYRA GROUP připravili webovou výběrovou aplikaci, která je propojená se CRM systémem. Můžete si tak vybrat v reálném čase dostupné byty. Právě tato kombinace virtuální reality a webového výběru uzavřelo kruh a vytvořili jsme z virtuální reality webovou virtuální procházku. Potenciální zákazník si tak může projít jakýkoliv byt i z pohodlí domova na svém notebooku, nebo mobilním zařízení a to ZDE

More from Architecture

All articles